السبت، 8 مارس 2014

طريقة عمل اللحمة بالبصل والخل

طريقة عمل اللحمة بالبصل والخل


المقادير
-لحمة مسلوقة
-كبشة شربة لحمة
-3 ملاعق كبيرة خل
-بهارات ( ملح - فلفل اسود - فلفل احمر - كمون )
-بصل مقطع حلقات
-سمنة
الطريقة :
1-اول خطوة بتشوحى اللحمة فى سمنة لحد ماتتحمر تحمير بسيط
2-فى صينية تانية بتشوحى البصل فى سمنة لحد ميدبل
3-بعد ميدبل بتضيفى اللحمة وتقلبيهم فى بعض
4-بتضيفى كبشة الشربة وهى سخنة وتسبيها تغلى شوية
5-بتضيفى البهارات وتقلبى كويس
6-وبعد كده الخل
7-تسبيهم يغلوا شوية لحد متحسى ان الخل والشربة شبه اتبخروا
8-بتدخليها الفرن ( ودى خطوة اختياريه )
وده شكلها النهائى وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق