ورقة اللحمة
المقادير
:- 6 حبات بطاطس - نصف كيلو لحمة مكعبات - 5 حبات طماطم - 2 فلفل - بصلة
كبيرة - ملح - فلفل اسود - زيت - ورق فويل مع العلم ان الكمية ممكن تزوديها
حسب العدد
نبدأ بوضع الفويل فى صينية بحيث ان يكون فى جزء من الفويل خارج الصينية لنتمكن من احكام غلقها

نبدأ بوضع الفويل فى صينية بحيث ان يكون فى جزء من الفويل خارج الصينية لنتمكن من احكام غلقها

ثالثا :- نضع الطماطم والبصل والفلفل ونتبلهم بالملح والفلفل الاسود وبرضو نكتر الفلفل الاسود بيديها طعم جميل
رابعا نضع رشة زيت خفيفة
خامسا : نقفل الصينية جيدا بالفويل ونضعها على نار هاديةعلى البوتجاز لمدة 15 ساعة بعد كدة بالفرن لمدة تلت ساعة برضو على نار هادية ( على الشبكة ) وبعد كدة نطفى عليها ونتركها شوية وبعد كدة بألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق