السبت، 8 مارس 2014

ورقة اللحمة

ورقة اللحمة
ورقة اللحمة

المقادير :- 6 حبات بطاطس - نصف كيلو لحمة مكعبات - 5 حبات طماطم - 2 فلفل - بصلة كبيرة - ملح - فلفل اسود - زيت - ورق فويل مع العلم ان الكمية ممكن تزوديها حسب العدد


نبدأ بوضع الفويل فى صينية بحيث ان يكون فى جزء من الفويل خارج الصينية لنتمكن من احكام غلقها



اولا نحط البطاطس




ثانيا نحط اللحمة بعد ما نكون تبلناها بالملح والفلفل الاسود بس نكتر الفلفل الاسود



ثالثا :- نضع الطماطم والبصل والفلفل ونتبلهم بالملح والفلفل الاسود وبرضو نكتر الفلفل الاسود بيديها طعم جميل



رابعا نضع رشة زيت خفيفة

خامسا : نقفل الصينية جيدا بالفويل ونضعها على نار هاديةعلى البوتجاز لمدة 15 ساعة بعد كدة بالفرن لمدة تلت ساعة برضو على نار هادية ( على الشبكة ) وبعد كدة نطفى عليها ونتركها شوية وبعد كدة بألف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق