السبت، 8 مارس 2014

طريقة عمل استيك بقرى بالخل البلسمك

طريقة عمل استيك بقرى بالخل البلسمك


دى المقادير
قطعتين ستيك بقرى تقريبا نص كيلوا- مسترده-4 معالق خل بلسمك- كوب عصير عنب احمر بيور بدون سكر(دايت)-فص توم نص- مكعب مرقه دجاج

هنا نتبل اللحمه بالمسترده



وبعدين نرشهاا رشه خفيفه بالدقيق


تشيلى اللحمه وفى نفس الطاسه تشوحى فص توم مهروس وبعدين ترجعى اللحمه وتقلبيه مع التوم شويه


وهنا حطيت كوبايه عصير العنب وسيبتها تغلى شويه وبعدين حطى الخل ونص مكعب المرقه والملح والفلفل وسيبيهم يغلوا شويه وبعدين هدى النار لحد ما اللحمه تستوى والصوص يتقل ولو عايزه الصوص يبقى اتقل حطى شويه نشا مدوبه فى شويه مايه بس كده



ونشوح اللحمه على الجنبين فى طاسه بها شويه صغيره زيت وقطعه زبده



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق