السبت، 8 مارس 2014

فخدة ضاني مشوية في الفرن

فخدة ضاني مشوية في الفرن 



فخدة ضاني مع ارز وصلصة الدقوس


صلصة الدقوس بتتقدم في المطاعم الخليجية مع الارز البسمتي

الطريقة
======
2 طماطم مقشرة
2 فص توم
خل
2 فلفل حااامي مووووولع
ملح - كمون يخلطوا في الكبة بسيط وتتقدم

طريقة الارز
======
2 كوب ارز بسمتي
قرنفل - لمون ناشف بتاع الكبسة - 2 فص حبهان - معلقة بهارات كبسة
زيت
الماية = هاتبقي ماية عادية + الصوص اللي نزل من الفخدة يبقي كلهم 4 كوب





تتبيلة الفخدة

بصل + توم + ملح + فلفل +بهارات +طماطم مبشورة + ليمون + جنزبيل فريش تتبل وتبات ليلة في التلاجة وتغطي بفويل وتدخل الفرن لحد السوي



نحطها في الصينية وتغطي بفويل وتدخل الفرن علي 200 درجة

ناخد الصوص الناتج ونسقي بية الارز وتضع تحت الشواية



لما طلعت من الفرن



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق