فخدة ضاني مشوية في الفرن
فخدة ضاني مع ارز وصلصة الدقوس
صلصة الدقوس بتتقدم في المطاعم الخليجية مع الارز البسمتي
الطريقة
======
2 طماطم مقشرة
2 فص توم
خل
2 فلفل حااامي مووووولع
ملح - كمون يخلطوا في الكبة بسيط وتتقدم
طريقة الارز
======
2 كوب ارز بسمتي
قرنفل - لمون ناشف بتاع الكبسة - 2 فص حبهان - معلقة بهارات كبسة
زيت
الماية = هاتبقي ماية عادية + الصوص اللي نزل من الفخدة يبقي كلهم 4 كوب

تتبيلة الفخدة
بصل + توم + ملح + فلفل +بهارات +طماطم مبشورة + ليمون + جنزبيل فريش تتبل وتبات ليلة في التلاجة وتغطي بفويل وتدخل الفرن لحد السوي
نحطها في الصينية وتغطي بفويل وتدخل الفرن علي 200 درجة
ناخد الصوص الناتج ونسقي بية الارز وتضع تحت الشواية
لما طلعت من الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق