السبت، 8 مارس 2014

كبده بالردة


كبده بالردة

كبده بالردة

تجيبي الكبدة متقطعة (خلي الجزار يقطعهالك بانيه هيقطعها شرايح رفيعة جداااااااا)

التتبيلة:

ملعقةصغيرة توم مفروم
كمون و ملح و فلفل اسود
ملعقة صغيرة مسطردة
فلفلة رومي مفرومة و ممكن تستغني عنها

حطي كل ده على الكبدة و غلفيها ب بلاستيك فيلم و سيبيها في التلاجة ساعة كحد ادنى و ممكن اكتر طبعاااااااا


طبق فيه دقيق
بيض و لبن و عليهم كمون و فلفل اسود لتعزيز النكهة ( ممكن تضيفي توم بودرة لو عايزة)
ردة (من الفرن)

و تحطي شرايح الكبدة الاول في الدقيق و تضغطي عليها جاااامد
و بعد كدة البيض
و بعد كدة الردة



حطيتها في طبق فلين مفروش بكيس بلاستيك فوق بعضهم و بين كل طبقة و طبقة كيس بلاستيك علشان ميلزقوش

و ده شكل الكمية كلها بعد ما خلصت

شيليها في الفريزر شوية بقى لحد ما تمسك او لو كنتي عاملاها الصبح شيليها في الفريزر لحد ما تيجي تحمريها و طلعيها من الفريزر على الزيت الساخن جدااااا


وده الشكل النهائي


كبده بالردة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق