الأحد، 9 مارس 2014

طريقة عمل ستيك اللحم بالكريمة

طريقة عمل ستيك اللحم بالكريمة 


ملعقتين صويا صوص
ملعقة زبادى
ملعقتين خل
ملعقة مسطردة


بابريكا
بهار لحم
كسبرة +زعتر +نعناع



3 قطع ستيك لحم

نشوحهم فى حوالى ملعقتين زيت زيتون لحد ما ياخد اللون
حوالى دقيقتين لكل جانب
بعدين تلفيهم فى الفويل وتسيبيهم يرتاحو حوالى 15 دقيقة
اما تفتحى عليهم هيكون فى صوص بنى نزل فى الفويل ضيفيه على خليط الكريمة ليه نكهة جميلة وبيعمل اللون البنى


قليت بصلة وفصين ثوم
عشان احافظ على وزنى بدل الكريمى استعملت كوب لبن وملعقة نشا ادتنى نفس القوام الكريمى 
نزلى اللحم والصوص بتاعه
عالفرن 180 حوالى 30 دقيقة او لحد ما تحسى اللحم استوى


وده الشكل النهائي وقدميه مع صوص الباربكيو

هناك تعليق واحد:

  1. مطعم وكافيه انا اليمن يرحب بكم في جميع الاوقات
    للاكلات الخليجية
    هتلاقينا في مدينة الرحاب السوق الشرقي
    القاهرة - مصـــر
    اسعار مميزة .. وخدمة ممتازة
    للاستفسار
    01225811645 / 01113332527 / 220297401

    زوروا صفحتنا علي الفيسبوك
    https://www.facebook.com/ana1alyemen/?modal=admin_todo_tour&notif_id=1554833185873725&notif_t=page_invite
    #الرحاب #التجمع_الخامس #مدينتي #6أكتوبر #مدينة_نصر #الشروق

    ردحذف