طريقة عمل ستيك اللحم بالكريمة
ملعقتين صويا صوص
ملعقة زبادى
ملعقتين خل
ملعقة مسطردة
بابريكا
بهار لحم
كسبرة +زعتر +نعناع
3 قطع ستيك لحم
نشوحهم فى حوالى ملعقتين زيت زيتون لحد ما ياخد اللون
حوالى دقيقتين لكل جانب
بعدين تلفيهم فى الفويل وتسيبيهم يرتاحو حوالى 15 دقيقة
اما تفتحى عليهم هيكون فى صوص بنى نزل فى الفويل ضيفيه على خليط الكريمة ليه نكهة جميلة وبيعمل اللون البنى
قليت بصلة وفصين ثوم
عشان احافظ على وزنى بدل الكريمى استعملت كوب لبن وملعقة نشا ادتنى نفس القوام الكريمى
نزلى اللحم والصوص بتاعه
عالفرن 180 حوالى 30 دقيقة او لحد ما تحسى اللحم استوى
وده الشكل النهائي وقدميه مع صوص الباربكيو
مطعم وكافيه انا اليمن يرحب بكم في جميع الاوقات
ردحذفللاكلات الخليجية
هتلاقينا في مدينة الرحاب السوق الشرقي
القاهرة - مصـــر
اسعار مميزة .. وخدمة ممتازة
للاستفسار
01225811645 / 01113332527 / 220297401
زوروا صفحتنا علي الفيسبوك
https://www.facebook.com/ana1alyemen/?modal=admin_todo_tour¬if_id=1554833185873725¬if_t=page_invite
#الرحاب #التجمع_الخامس #مدينتي #6أكتوبر #مدينة_نصر #الشروق