السبت، 8 مارس 2014

طريقة عمل مخ بانية ولحمة راس


طريقة عمل مخ بانية ولحمة راس




هنا سلقت المخ على حمام بخار ماية ياعنى حطيت المخ على مصفاة وحطيت تحتيية حلة فيها ماية بتغلى لغاية مامسك نفسة وعرفت اقطعة يعنى اخد 3/4سوا


وهنا قطعتة طرنشات


وتبلتة بالبصل زى البانيية

وحطيتوا فى الدقيق ورجعت فى البيض واللبن ورجعت تانى فى البقسماط

وهنا فى البيض


المخ بعد مخلص عند التقديم علطوول

هناك تعليق واحد:

  1. مطعم انا اليمن مدينة الرحاب
    مشــــــــويـــــــــــــات
    أكلات خليجية وعريبة
    منـــــهـــــــا
    ( عرايس علي الفحم )
    (دجاج بالملح المشتعل )
    ( مضغوط انا اليمن )
    ( تيس مندي مع الارز)
    https://yemenehouse.com/

    ردحذف