السبت، 8 مارس 2014

طريقة عمل لحمة بارده عرق الفليتو بالخضار

طريقة عمل لحمة بارده عرق الفليتو بالخضار



بنجيب عرق الفليتو من عند الجزار بالمنظر ده




بنكون مجهزين الثوم عشان هنغرزه جوه اللحمه


انا باحب اغرز كمان فلفل اسود حصى


ده بقى حبهان وبهارات لحمة وفلفل اسود ورشة قرفة لزوم التتبيل


بتحضري الخضار ده



وتقطعيهم ومعاهم البهارات


وتقلبيهم مع بعض كويس

بصل مبشور وعلية التوابل


نضع العرق في صينية

نتبلة بالتتبيلة

ونحمرة من الناحيتين


نشيلة


نضع الخضار في صينية



بنضيف العرق في صينية الخضار



ندخل الصينية في الفرن ونضيف ليها شوية ماية




نغططي الصينية بالفويل


الخضار استوي وبنشيل العرق منه نقطعة

ده بعد ما استوي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق