الأحد، 9 مارس 2014

طريقة عمل بيكاتا بالمشروم


 طريقة عمل بيكاتا بالمشروم



ستيك لحم مدقوق ومتبل بملح وفلفل فقط
يشوح فى ملعقة زيت حتى ينشف ماؤه ويرفع


يرص اللحم فى صينية فرن


لعمل الخليط
تقلى بصلة جوانح وعند ذبولها توضع حبة فلفل شرائح ثم المشروم مع فصين ثوم
يوضع الخليط فوق اللحم

لعمل الصوص
2 ملعقة كبيرة دقيق تقلى فى ملعقة زيت

يوضع فوق الدقيق كوب ماء ومكعب مرقة دجاج
وعند الغليان يوضع كوب كريمة ويقلب ويوضع ملح وفلفل


يصب الصوص فوق الخليط


تغطى الصينيه بفويل وتدخل الفرن 180 لساعة ونصف او حسب ما تحبى طريقة تسوية اللحم


ده الشكل النهائي

هناك تعليق واحد:

  1. مطعم وكافيه انا اليمن يرحب بكم في جميع الاوقات
    للاكلات الخليجية
    هتلاقينا في مدينة الرحاب السوق الشرقي
    القاهرة - مصـــر
    اسعار مميزة .. وخدمة ممتازة
    للاستفسار
    01225811645 / 01113332527 / 220297401
    #التجمع_الخامس
    #مدينتي
    #الشروق
    #مدينة_الرحاب
    #القاهرة
    #مدينة_نصر
    #التجمع_الاول
    #مطاعم_وكافيه
    #مطعم
    #مطاعمالتجمعالخامس
    #كافيه_التحمع_الخامس
    #السوق_الشرقي
    #السوق الشرقي - مدينة الرحاب
    #ائتلاف_السوق_الشرقي

    ردحذف